Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Mazenzele? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Mazenzele hangen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Mazenzele

Je wil je woonst in Mazenzele met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht kan je kiezen uit verschillende opties:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Mazenzele

Bedien je je rolgordijnen in Mazenzele liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Geen zin in kap-en breekwerk? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Mazenzele geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Niet bij Zicht! Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er zijn drie verschillende varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je bijvoorbeeld een ruimte volledig donker wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Zoek je eerder een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht in de woonkamer te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Mazenzele, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? Geen enkel probleem.