Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Meerbeek? Overweeg Zicht dan zeker als partner. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Meerbeek hangen. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of plaatsing? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Meerbeek, compleet op maat

Je woonst in Meerbeek met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we een hele reeks mogelijkheden voor je:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie verschillende varianten: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Als je een bepaalde ruimte in huis graag lichtvrij maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Voor beide types kies je bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen semitransparant

Hoe je rolgordijnen in Meerbeek bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Meerbeek liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Meerbeek niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Meerbeek, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of heb je liever dat wij naar je toe komen? Geen enkel probleem.