Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Meise? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Meise hangen. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Meise, op maat gemaakt

Je woonst in Meise met rolgordijnen op maat bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van mogelijkheden:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Meise niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Niet bij Zicht! Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar er is meer. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen living

Bedieningsmogelijkheden

Voor zij die hun rolgordijnen in Meise liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Liever kap-en breekwerken vermijden? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende types: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Is er een ruimte die je helemaal lichtvrij wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 verschillende kleuren.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Meise, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? Het is iets dat we graag voor je doen.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?