Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Melsbroek? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor grote of kleine ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken. Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Melsbroek ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Melsbroek, volledig op maat

Je woonst in Melsbroek bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat mogelijkheden:

Hoe je rolgordijnen in Melsbroek bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Melsbroek liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Liever geen kap- en breekwerken? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen living

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen bestaan in drie aparte uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Wie een ruimte helemaal donker wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan is een semi- of volledig transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Voor beide types kies je bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vermoed je dat rolgordijnen in Melsbroek geen mogelijkheid zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Niet bij Zicht! Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En dat is niet alles. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten horen daar ook bij. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Melsbroek, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? We zijn al onderweg!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?