Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Melsele? Dan is Zicht het overwegen waard. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. We werken trouwens met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Melsele hangen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Melsele, helemaal op maat

Je woonst in Melsele met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft tal van opties voor je:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Melsele

Wil je je rolgordijn in Melsele liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Een bekabelde oplossing heeft een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Hiervoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever kap-en breekwerken vermijden? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

rolgordijnen gordijnen

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen in Melsele geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Niet bij Zicht! In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar daar stopt het niet. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er zijn drie aparte types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Voor een ruimte die je graag volledig donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Voor beide varianten kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Melsele, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of wens je dat wij naar jou toe komen? Dat doen we met plezier voor je.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?