Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Merchtem? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Merchtem ophangen. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Merchtem, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Merchtem met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft je tal van mogelijkheden te bieden:

Hoe je rolgordijnen in Merchtem bedienen?

Voor wie z’n rolgordijnen in Merchtem liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen living

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie aparte uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Is er een ruimte die je helemaal lichtvrij wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 kleuren.

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Merchtem geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En dat is niet alles. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Merchtem, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of heb je liever dat wij naar je toe komen? Geen enkel probleem.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?