Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Op zoek naar kwalitatieve rolgordijnen in Mespelare

Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Mespelare? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Mespelare ophangen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Mespelare

Je woonst in Mespelare bekleden met rolgordijnen op maat? Zicht heeft je tal van mogelijkheden te bieden:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen in Mespelare geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

rolgordijnen semitransparant

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte varianten: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Wil je een bepaalde ruimte in huis lichtvrij maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 kleuren.

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Mespelare

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Mespelare, bieden wij ook een elektrische variant aan. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Het grootste verschil tussen de twee? Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Mespelare, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? We doen het graag voor je.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?