Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Moerzeke? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je ook in gedachten hebt, bij Zicht realiseren we het voor je. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Moerzeke ophangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Moerzeke

Je woonst in Moerzeke bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat opties:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie aparte varianten: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Als je een bepaalde ruimte in huis graag donker maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen living

Bedieningsmogelijkheden

Bedien je je rolgordijnen in Moerzeke liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Een bekabelde oplossing heeft een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Hiervoor is soms een kleine ingreep vereist. Heb je liever geen kap-en breekwerken? Dan staat het je vrij om te kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Moerzeke geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Moerzeke, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? We doen het graag voor je.