Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Zoek je naar kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Moerzeke? Dan is Zicht het overwegen waard. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je ook in gedachten hebt, bij Zicht realiseren we het voor je. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Moerzeke ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Rolgordijnen in Moerzeke, compleet op maat

Je woonst in Moerzeke met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we tal van mogelijkheden voor je:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte types: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Is er een ruimte die je helemaal donker wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 kleuren.

rolgordijnen living

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Moerzeke

Wie z’n rolgordijnen in Moerzeke liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Moerzeke geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar daar stopt het niet. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Moerzeke, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Het is iets dat we graag voor je doen.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?