Zoek je naar kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Mollem? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Mollem ophangen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Mollem, op maat gemaakt

Je woonst in Mollem met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we een hele reeks opties voor je:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Mollem

Wil je je rolgordijn in Mollem liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Liever kap-en breekwerken vermijden? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

rolgordijnen living

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie verschillende types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Wie een ruimte compleet donker wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Mollem geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Mollem, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Het is iets dat we graag voor je doen.