Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Zoek je naar kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Mollem? Overweeg Zicht dan zeker als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. We werken trouwens met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Mollem ophangen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Mollem

Je woonst in Mollem met rolgordijnen op maat bekleden? Bij Zicht kan je kiezen uit aparte mogelijkheden:

Hoe je rolgordijnen in Mollem bedienen?

Voor zij die hun rolgordijnen in Mollem liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen living

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Van onze rolgordijnen bestaan drie verschillende types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Wil je een bepaalde ruimte in huis donker maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? Dan is een semi- of compleet transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen in Mollem niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar daar stopt het niet. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Mollem, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Heb je liever dat wij naar jou komen? Voor ons geen enkel probleem.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?