Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Muizen? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Muizen hangen. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Muizen

Je woonst in Muizen met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht kan je kiezen uit verschillende opties:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Muizen niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. En dat is niet alles. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

rolgordijnen living

Hoe je rolgordijnen in Muizen bedienen?

Voor wie z’n rolgordijnen in Muizen liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende varianten: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Als je bijvoorbeeld een ruimte volledig lichtvrij wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Zoek je eerder een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht in de woonkamer te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Voor beide types kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten horen daar ook bij. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Muizen, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? Met veel plezier doen we dat voor jou.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?