Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Stijlvolle rolgordijnen in Niel

Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Niel? Overweeg Zicht dan zeker als partner. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Niel ophangen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Niel, volledig op maat

Je woning in Niel bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht hebben we een hele reeks opties voor je:

Hoe je rolgordijnen in Niel bedienen?

Voor wie z’n rolgordijnen in Niel liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Het grootste verschil tussen de twee? Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Geen zin in kap-en breekwerk? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er bestaan drie aparte varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je een bepaalde ruimte in huis graag donker maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan is een semi- of volledig transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vermoed je dat rolgordijnen in Niel geen mogelijkheid zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. Maar daar stopt het niet. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Niel, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of heb je liever dat wij naar je toe komen? We zijn al onderweg!

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?