Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Niel? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Niel hangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Niel

Je wil je woonst in Niel met rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we een hele reeks opties voor je:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie verschillende types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Voor een ruimte die je graag volledig donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Voor beide varianten kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen gordijnen

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Niel

Wil je je rolgordijn in Niel liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Niel niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar daar stopt het niet. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Niel, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? Met veel plezier doen we dat voor jou.