Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Nieuwenrode? Overweeg Zicht dan zeker als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Nieuwenrode hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Nieuwenrode, op maat gemaakt

Je woonst in Nieuwenrode bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht hebben we een hele reeks mogelijkheden voor je:

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Nieuwenrode niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen gordijnen

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er bestaan drie aparte varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je een bepaalde ruimte in huis graag lichtvrij maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? Dan is een semi- of compleet transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Hoe je rolgordijnen in Nieuwenrode bedienen?

Voor zij die hun rolgordijnen in Nieuwenrode liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Nieuwenrode, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Wil je graag een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of wens je dat wij naar jou komen? We doen het graag voor je.