Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Nieuwrode? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook in gedachten hebt, bij Zicht realiseren we het voor je. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Nieuwrode hangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Nieuwrode, op maat gemaakt

Je woonst in Nieuwrode met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft tal van opties voor je:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Nieuwrode

Bedien je je rolgordijnen in Nieuwrode liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Geen zin in kap-en breekwerk? Dan staat het je vrij om te kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen gordijnen

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen in Nieuwrode geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. En dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er zijn drie verschillende varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Is er een ruimte die je compleet donker wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Nieuwrode daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Wil je graag een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of wil je dat wij naar jou toe komen? We doen het graag voor je.