Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Nossegem? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Nossegem hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Nossegem

Je woonst in Nossegem met rolgordijnen op maat bekleden? Bij Zicht hebben we een hele reeks opties voor je:

Bedieningsmogelijkheden

Wil je je rolgordijn in Nossegem liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Liever kap-en breekwerken vermijden? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen living

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Nossegem geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. Maar er is meer. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte varianten: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Wil je een bepaalde ruimte in huis donker maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten horen daar ook bij. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Nossegem, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? We doen het graag voor je.