Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Rolgordijnen in Nossegem, op maat gemaakt

Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Nossegem? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Nossegem hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Rolgordijnen in Nossegem, helemaal op maat

Je wil je woonst in Nossegem bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht hebben we een hele reeks mogelijkheden voor je:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen bestaan in drie verschillende uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Is er een ruimte die je helemaal lichtvrij wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Zoek je eerder een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht in de woonkamer te vermijden? Dan is een semi- of volledig transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen living

Hoe je rolgordijnen in Nossegem bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Nossegem liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever kap-en breekwerken vermijden? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Nossegem geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Dat is geen enkel probleem voor Zicht. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. En er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Nossegem daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? We doen het graag voor je.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?