Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Onze-Lieve-Vrouw-Waver ophangen. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, volledig op maat

Je woonst in Onze-Lieve-Vrouw-Waver met rolgordijnen op maat bekleden? Zicht heeft je tal van opties te bieden:

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vrees je dat rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Dat is geen enkel probleem voor Zicht. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En dat is niet alles. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen semitransparant

Hoe je rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er zijn drie verschillende varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je ruimtes in huis hebt die je volledig donker wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Wil je graag een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Heb je liever dat wij naar jou komen? Het is iets dat we graag voor je doen.