Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Oordegem? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen kopen voor grote of kleine ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken. Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Oordegem ophangen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Oordegem

Je wil je woonst in Oordegem bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht kan je kiezen uit aparte mogelijkheden:

Hoe je rolgordijnen in Oordegem bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Oordegem liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? Dan staat het je vrij om te kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen gordijnen

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen bestaan in drie aparte uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Wil je een bepaalde ruimte in huis donker maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Oordegem geen optie zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Niet bij Zicht! Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En daar stopt het niet. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten horen daar ook bij. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Oordegem daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? We doen het graag voor je.