Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Opdorp? Dan is Zicht de partner die je zoekt. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Opdorp ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Opdorp, helemaal op maat

Je woonst in Opdorp met rolgordijnen op maat bekleden? Bij Zicht kan je kiezen uit verschillende opties:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte types: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Voor een ruimte die je graag compleet lichtvrij wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen semitransparant

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Opdorp

Voor zij die hun rolgordijnen in Opdorp liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Opdorp niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar er is meer. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Opdorp, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of wens je dat wij naar jou komen? Het is iets dat we graag voor je doen.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?