Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Oppuurs? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. We werken trouwens met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Oppuurs hangen. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Oppuurs

Je woning in Oppuurs bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Zicht heeft tal van opties voor je:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Oppuurs geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar dat is niet alles. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen living

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen vind je in drie aparte uitgaven: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend Is er een ruimte die je volledig donker wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Oppuurs

Bedien je je rolgordijnen in Oppuurs liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten horen daar ook bij. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Oppuurs, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of wens je dat wij naar jou komen? We doen het graag voor je.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?