Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Oppuurs? Overweeg dan zeker Zicht als partner. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Oppuurs ophangen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Oppuurs, volledig op maat

Je woonst in Oppuurs met rolgordijnen op maat bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van mogelijkheden:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Oppuurs

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Oppuurs, bieden wij ook een elektrische variant aan. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever kap-en breekwerken vermijden? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Oppuurs niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En daar stopt het niet. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen vind je in drie verschillende uitgaven: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend Voor een ruimte die je graag compleet donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Oppuurs daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of wens je dat wij naar jou komen? Dat doen we met plezier voor je.