Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Opwijk? Dan is Zicht de partner die je zoekt. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Opwijk hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Opwijk, compleet op maat

Je woning in Opwijk bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Zicht heeft tal van opties voor je:

Bedieningsmogelijkheden

Wil je je rolgordijn in Opwijk liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Het grootste verschil tussen de twee? Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Liever kap-en breekwerken vermijden? Dan staat het je vrij om te kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen gordijnen

Voor elk raam een rolgordijn

Vermoed je dat rolgordijnen in Opwijk geen mogelijkheid zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Niet bij Zicht! In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar dat is niet alles. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte varianten: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Wie een ruimte helemaal donker wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Opwijk, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Heb je liever dat wij naar jou komen? Voor ons geen enkel probleem.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?