Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Opwijk? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Opwijk hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Opwijk, compleet op maat

Je woonst in Opwijk met rolgordijnen op maat bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat opties:

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vrees je dat rolgordijnen in Opwijk geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar er is meer. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

rolgordijnen semitransparant

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie verschillende uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Voor een ruimte die je graag helemaal donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? Dan is een semi- of volledig transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Opwijk

Bedien je je rolgordijnen in Opwijk liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Opwijk, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? We zijn al onderweg!