Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Oudegem? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Oudegem hangen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Oudegem, volledig op maat

Je wil je woonst in Oudegem met rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we een hele reeks opties voor je:

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Oudegem geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. Maar er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen semitransparant

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende types: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Is er een ruimte die je volledig donker wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Hoe je rolgordijnen in Oudegem bedienen?

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Oudegem, bieden wij ook een elektrische variant aan. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Oudegem, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.