Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Ontdek ons ruim assortiment rolgordijnen in Perk

Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Perk? Overweeg Zicht dan zeker als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. We werken trouwens met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Perk hangen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of plaatsing? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Perk

Je woonst in Perk met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van opties:

Hoe je rolgordijnen in Perk bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Perk liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Geen zin in kap-en breekwerk? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

rolgordijnen living

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Perk niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar daar stopt het niet. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen bestaan in drie verschillende uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Wil je een bepaalde ruimte in huis lichtvrij maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? Dan is een semi- of compleet transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 kleuren.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Perk, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of heb je liever dat wij naar je toe komen? We zijn al onderweg!

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?