Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Peutie? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Peutie hangen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Peutie, helemaal op maat

Je woonst in Peutie bekleden met rolgordijnen op maat? Zicht heeft tal van opties voor je:

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Peutie niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. Maar daar stopt het niet. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen living

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Peutie

Bedien je je rolgordijnen in Peutie liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Liever kap-en breekwerken vermijden? Dan staat het je vrij om te kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er bestaan drie aparte varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Wil je een bepaalde ruimte in huis lichtvrij maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Maatwerk en expertise horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Peutie, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.