Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Putte? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Putte ophangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Putte, volledig op maat

Je wil je woonst in Putte met rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we tal van mogelijkheden voor je:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Van onze rolgordijnen bestaan drie verschillende types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Wil je een bepaalde ruimte in huis donker maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

rolgordijnen living

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Putte geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Niet bij Zicht! Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En daar stopt het niet. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Putte

Voor wie z’n rolgordijnen in Putte liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Geen zin in kap-en breekwerk? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Putte daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Geen enkel probleem.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?