Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Putte? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Putte ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Putte, helemaal op maat

Je wil je woonst in Putte met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat mogelijkheden:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Van onze rolgordijnen bestaan drie verschillende types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Is er een ruimte die je compleet donker wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Putte geen optie zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. En dat is niet alles. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

Hoe je rolgordijnen in Putte bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Putte liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Het grootste verschil tussen de twee? Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Liever kap-en breekwerken vermijden? Dan staat het je vrij om te kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Maatwerk en expertise horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Putte, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of wens je dat wij naar jou komen? We zijn al onderweg!