Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Puurs? Dan is Zicht het overwegen waard. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Puurs hangen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Puurs, compleet op maat

Je woonst in Puurs met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft tal van opties voor je:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Puurs niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar er is meer. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen semitransparant

Bedieningsmogelijkheden

Wie z’n rolgordijnen in Puurs liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Het grootste verschil tussen de twee? Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Liever geen kap- en breekwerken? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er bestaan drie verschillende varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je bijvoorbeeld een ruimte helemaal lichtvrij wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? Dan is een semi- of compleet transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Puurs, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Heb je liever dat wij naar jou komen? Geen enkel probleem.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?