Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Puurs? Dan is Zicht de partner die je zoekt. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Puurs hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Puurs, op maat gemaakt

Je woonst in Puurs met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft je tal van mogelijkheden te bieden:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er bestaan drie verschillende varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je een bepaalde ruimte in huis graag lichtvrij maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen semitransparant

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen in Puurs geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En daar stopt het niet. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

Hoe je rolgordijnen in Puurs bedienen?

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Puurs, bieden wij ook een elektrische variant aan. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Maatwerk en expertise horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Puurs daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? We doen het graag voor je.