Zoek je naar kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Ranst? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Ranst ophangen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Ranst, op maat gemaakt

Je woning in Ranst bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden:

Bedieningsmogelijkheden

Bedien je je rolgordijnen in Ranst liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever kap-en breekwerken vermijden? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen living

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er bestaan drie verschillende types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je ruimtes in huis hebt die je compleet donker wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 aparte kleuren.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Ranst geen optie zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En dat is niet alles. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Maatwerk en expertise horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Ranst, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Wil je graag een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.