Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Reet? Dan is Zicht het overwegen waard. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. We werken trouwens met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Reet hangen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Reet, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Reet met rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we tal van mogelijkheden voor je:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Reet niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Niet bij Zicht! In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. En daar stopt het niet. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen living

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er bestaan drie aparte types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je ruimtes in huis hebt die je helemaal lichtvrij wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan is een semi- of volledig transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Voor beide varianten kies je bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Reet

Bedien je je rolgordijnen in Reet liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Geen zin in kap-en breekwerk? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Reet, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Heb je liever dat wij naar jou komen? Geen enkel probleem.