Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Rijmenam? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Rijmenam hangen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Rijmenam, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Rijmenam bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden:

Bedieningsmogelijkheden

Wil je je rolgordijn in Rijmenam liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever kap-en breekwerken vermijden? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen living

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er zijn drie aparte varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Voor een ruimte die je graag helemaal lichtvrij wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vrees je dat rolgordijnen in Rijmenam geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En daar stopt het niet. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Rijmenam, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? We doen het graag voor je.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?