Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Rijmenam? Dan is Zicht de partner die je zoekt. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Rijmenam ophangen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Rijmenam, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Rijmenam met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft je tal van opties te bieden:

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Rijmenam niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. Maar daar stopt het niet. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

rolgordijnen semitransparant

Hoe je rolgordijnen in Rijmenam bedienen?

Voor zij die hun rolgordijnen in Rijmenam liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? Dan staat het je vrij om te kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er zijn drie aparte varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je ruimtes in huis hebt die je compleet donker wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 verschillende kleuren.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Rijmenam, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Dat doen we met plezier voor je.