Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Rotselaar? Overweeg dan zeker Zicht als partner. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Rotselaar ophangen. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Rotselaar, compleet op maat

Je woonst in Rotselaar met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft je tal van mogelijkheden te bieden:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Rotselaar

Voor zij die hun rolgordijnen in Rotselaar liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Heb je liever geen kap-en breekwerken? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

rolgordijnen semitransparant

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er zijn drie verschillende varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Wil je een bepaalde ruimte in huis lichtvrij maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 verschillende kleuren.

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen in Rotselaar niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. Maar dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten horen daar ook bij. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Rotselaar, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? Het is iets dat we graag voor je doen.