Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Ruisbroek? Dan is Zicht de partner die je zoekt. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Ruisbroek hangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Ruisbroek, compleet op maat

Je wil je woonst in Ruisbroek met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we tal van mogelijkheden voor je:

Hoe je rolgordijnen in Ruisbroek bedienen?

Wil je je rolgordijn in Ruisbroek liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

rolgordijnen gordijnen

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen in Ruisbroek geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar er is meer. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen vind je in drie verschillende uitgaven: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend Voor een ruimte die je graag helemaal donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Zoek je eerder een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht in de woonkamer te vermijden? Dan is een semi- of volledig transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 kleuren.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Ruisbroek, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of wens je dat wij naar jou toe komen? Voor ons geen enkel probleem.