Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Rupelmonde? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Rupelmonde ophangen. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Rupelmonde

Je woonst in Rupelmonde bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van mogelijkheden:

Hoe je rolgordijnen in Rupelmonde bedienen?

Wie z’n rolgordijnen in Rupelmonde liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Een bekabelde oplossing heeft een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Hiervoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever geen kap- en breekwerken? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen gordijnen

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er bestaan drie aparte types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Voor een ruimte die je graag compleet donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Rupelmonde niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Rupelmonde, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of wil je dat wij naar jou toe komen? We zijn al onderweg!