Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Kies voor kwalitatieve rolgordijnen in Schelle

Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Schelle? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Schelle hangen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Schelle, volledig op maat

Je wil je woonst in Schelle met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht kan je kiezen uit aparte mogelijkheden:

Bedieningsmogelijkheden

Wil je je rolgordijn in Schelle liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Het grootste verschil tussen de twee? Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Geen zin in kap-en breekwerk? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen gordijnen

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende types: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Wie een ruimte helemaal donker wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Voor beide types kies je bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen in Schelle geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En dat is niet alles. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Schelle daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? Dat doen we met plezier voor je.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?