Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Schellebelle? Dan is Zicht het overwegen waard. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Schellebelle hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Schellebelle

Je wil je woonst in Schellebelle bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Zicht heeft je tal van opties te bieden:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Schellebelle niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Dat is geen enkel probleem voor Zicht. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

rolgordijnen living

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie aparte types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Voor een ruimte die je graag compleet donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan is een semi- of volledig transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

Bedieningsmogelijkheden

Voor zij die hun rolgordijnen in Schellebelle liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Schellebelle, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of wens je dat wij naar jou komen? We doen het graag voor je.