Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Schriek? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. We werken trouwens met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Schriek ophangen. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Schriek

Je wil je woonst in Schriek met rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat opties:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er bestaan drie verschillende varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Voor een ruimte die je graag volledig donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Zoek je eerder een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht in de woonkamer te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 kleuren.

rolgordijnen gordijnen

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen in Schriek niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. En er is meer. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

Bedieningsmogelijkheden

Voor wie z’n rolgordijnen in Schriek liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Een bekabelde oplossing heeft een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Hiervoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Schriek, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.