Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Serskamp? Overweeg dan zeker Zicht als partner. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Serskamp hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of plaatsing? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Serskamp

Je woning in Serskamp bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht kan je kiezen uit aparte opties:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er bestaan drie verschillende types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Voor een ruimte die je graag helemaal lichtvrij wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 verschillende kleuren.

rolgordijnen gordijnen

Bedieningsmogelijkheden

Wil je je rolgordijn in Serskamp liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Geen zin in kap-en breekwerk? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Voor elk raam een rolgordijn

Vermoed je dat rolgordijnen in Serskamp geen mogelijkheid zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. Maar er is meer. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Maatwerk en expertise horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Serskamp daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? We doen het graag voor je.