Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Op maat gemaakte rolgordijnen in Serskamp

Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Serskamp? Dan is Zicht de partner die je zoekt. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Serskamp hangen. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of installatie? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Serskamp, op maat gemaakt

Je woonst in Serskamp bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht hebben we een hele reeks mogelijkheden voor je:

Hoe je rolgordijnen in Serskamp bedienen?

Wie z’n rolgordijnen in Serskamp liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Serskamp niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. En er is meer. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende varianten: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Is er een ruimte die je volledig donker wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Zoek je eerder een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht in de woonkamer te vermijden? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Serskamp, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Voor ons geen enkel probleem.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?