Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Sinaai-Waas? Dan is Zicht de partner die je zoekt. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Sinaai-Waas hangen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Sinaai-Waas

Je woonst in Sinaai-Waas bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht hebben we een hele reeks opties voor je:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen vind je in drie aparte uitgaven: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend Als je een bepaalde ruimte in huis graag lichtvrij maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

rolgordijnen living

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Sinaai-Waas geen optie zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Dat is geen enkel probleem voor Zicht. In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. En dat is niet alles. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

Hoe je rolgordijnen in Sinaai-Waas bedienen?

Wie z’n rolgordijnen in Sinaai-Waas liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Sinaai-Waas, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Heb je liever dat wij naar jou komen? Dat doen we met plezier voor je.