Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Sinaai-Waas? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Sinaai-Waas ophangen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Sinaai-Waas, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Sinaai-Waas met rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van opties:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie verschillende uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Als je bijvoorbeeld een ruimte volledig donker wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

rolgordijnen living

Bedieningsmogelijkheden

Voor wie z’n rolgordijnen in Sinaai-Waas liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Het grootste verschil tussen de twee? Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Geen zin in kap-en breekwerk? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Sinaai-Waas geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. En dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten horen daar ook bij. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Sinaai-Waas, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of wens je dat wij naar jou komen? Dat doen we met plezier voor je.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?