Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Koop kwalitatieve rolgordijnen in Sint-Amands

Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Sint-Amands? Overweeg Zicht dan zeker als partner. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Sint-Amands hangen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Sint-Amands, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Sint-Amands met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van mogelijkheden:

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Sint-Amands niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Niet bij Zicht! Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar daar stopt het niet. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

rolgordijnen semitransparant

Bedieningsmogelijkheden

Voor zij die hun rolgordijnen in Sint-Amands liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte types: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Is er een ruimte die je helemaal donker wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Voor beide varianten kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Sint-Amands daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Het is iets dat we graag voor je doen.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?