Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Sint-Gillis-bij-Dendermonde hangen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, helemaal op maat

Je wil je woonst in Sint-Gillis-bij-Dendermonde met rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van mogelijkheden:

Hoe je rolgordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

rolgordijnen living

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie aparte types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Als je bijvoorbeeld een ruimte volledig donker wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 kleuren.

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Sint-Gillis-bij-Dendermonde geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar daar stopt het niet. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of wens je dat wij naar jou toe komen? Dat doen we met plezier voor je.