Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Sint-Katelijne-Waver? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook in gedachten hebt, bij Zicht realiseren we het voor je. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Sint-Katelijne-Waver hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Sint-Katelijne-Waver, helemaal op maat

Je woonst in Sint-Katelijne-Waver bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van opties:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er bestaan drie verschillende types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Wil je een bepaalde ruimte in huis lichtvrij maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen in Sint-Katelijne-Waver geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Sint-Katelijne-Waver

Wil je je rolgordijn in Sint-Katelijne-Waver liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Sint-Katelijne-Waver, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of wens je dat wij naar jou komen? Het is iets dat we graag voor je doen.