Zoek je naar kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Sint-Niklaas? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Sint-Niklaas ophangen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Op maat gemaakte rolgordijnen in Sint-Niklaas

Je woonst in Sint-Niklaas met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht kan je kiezen uit aparte mogelijkheden:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Van onze rolgordijnen bestaan drie aparte types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Als je bijvoorbeeld een ruimte compleet lichtvrij wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? Dan is een semi- of helemaal transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 verschillende kleuren.

rolgordijnen semitransparant

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Sint-Niklaas

Wil je je rolgordijn in Sint-Niklaas liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Sint-Niklaas geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En dat is niet alles. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Sint-Niklaas, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? We zijn al onderweg!