Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Sint-Pieters-Rode? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Sint-Pieters-Rode hangen. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of plaatsing? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Rolgordijnen in Sint-Pieters-Rode, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Sint-Pieters-Rode met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we tal van mogelijkheden voor je:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er zijn drie aparte types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je ruimtes in huis hebt die je volledig lichtvrij wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

rolgordijnen living

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vrees je dat rolgordijnen in Sint-Pieters-Rode geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

Hoe je rolgordijnen in Sint-Pieters-Rode bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Sint-Pieters-Rode liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever geen kap- en breekwerken? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Sint-Pieters-Rode, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Dat doen we met plezier voor je.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?