Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Smetlede

Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Smetlede? Dan is Zicht het overwegen waard. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Smetlede hangen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of installatie? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Smetlede, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Smetlede met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we tal van opties voor je:

Bedieningsmogelijkheden

Bedien je je rolgordijnen in Smetlede liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Geen zin in kap-en breekwerk? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Smetlede niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Niet bij Zicht! In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar er is meer. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte types: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Als je ruimtes in huis hebt die je volledig donker wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Smetlede, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of wens je dat wij naar jou toe komen? We zijn al onderweg!

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?