Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Steendorp? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Steendorp ophangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Steendorp, op maat gemaakt

Je woonst in Steendorp met rolgordijnen op maat bekleden? Zicht heeft tal van opties voor je:

Bedieningsmogelijkheden

Voor wie z’n rolgordijnen in Steendorp liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen gordijnen

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vermoed je dat rolgordijnen in Steendorp geen mogelijkheid zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Niet bij Zicht! Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. Maar daar stopt het niet. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er bestaan drie verschillende varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Voor een ruimte die je graag helemaal donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Voor beide types kies je bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Steendorp, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of heb je liever dat wij naar je toe komen? We doen het graag voor je.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?