Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Op maat gemaakte, kwalitatieve rolgordijnen in Steenhuffel

Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Steenhuffel? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Steenhuffel hangen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Op maat gemaakte rolgordijnen in Steenhuffel

Je woonst in Steenhuffel bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht kan je kiezen uit aparte opties:

Hoe je rolgordijnen in Steenhuffel bedienen?

Wie z’n rolgordijnen in Steenhuffel liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Een bekabelde oplossing heeft een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Hiervoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever kap-en breekwerken vermijden? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen living

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vrees je dat rolgordijnen in Steenhuffel geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar daar stopt het niet. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen bestaan in drie verschillende uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Als je bijvoorbeeld een ruimte compleet donker wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 kleuren.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Steenhuffel, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Heb je liever dat wij naar jou komen? Het is iets dat we graag voor je doen.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?