Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Steenhuffel? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Steenhuffel hangen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Steenhuffel, op maat gemaakt

Je woonst in Steenhuffel met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft tal van opties voor je:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Steenhuffel niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar dat is niet alles. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen living

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Steenhuffel

Bedien je je rolgordijnen in Steenhuffel liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Het grootste verschil tussen de twee? Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever geen kap- en breekwerken? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende types: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Is er een ruimte die je compleet donker wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Steenhuffel, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? We zijn al onderweg!