Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Steenokkerzeel? Dan is Zicht het overwegen waard. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Steenokkerzeel hangen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of plaatsing? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Steenokkerzeel, op maat gemaakt

Je woning in Steenokkerzeel bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht hebben we een hele reeks mogelijkheden voor je:

Bedieningsmogelijkheden

Voor wie z’n rolgordijnen in Steenokkerzeel liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen living

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen vind je in drie aparte uitgaven: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend Als je een bepaalde ruimte in huis graag donker maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Steenokkerzeel niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. Maar er is meer. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Steenokkerzeel, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Geen enkel probleem.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?