Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Teralfene? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Teralfene ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of plaatsing? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Teralfene, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Teralfene bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Zicht heeft tal van opties voor je:

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen in Teralfene geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. Maar daar stopt het niet. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen semitransparant

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte types: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Als je ruimtes in huis hebt die je volledig lichtvrij wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Hoe je rolgordijnen in Teralfene bedienen?

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Teralfene, bieden wij ook een elektrische variant aan. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Geen zin in kap-en breekwerk? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Maatwerk en expertise horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Teralfene, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Voor ons geen enkel probleem.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?