Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Tielrode? Overweeg Zicht dan zeker als partner. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Tielrode ophangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Tielrode, op maat gemaakt

Je woonst in Tielrode bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht hebben we tal van mogelijkheden voor je:

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vrees je dat rolgordijnen in Tielrode geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar daar stopt het niet. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen gordijnen

Bedieningsmogelijkheden

Bedien je je rolgordijnen in Tielrode liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er zijn drie verschillende types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je bijvoorbeeld een ruimte compleet donker wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Tielrode, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Heb je liever dat wij naar jou komen? Geen enkel probleem.