Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Tildonk? Dan is Zicht het overwegen waard. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Tildonk hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of installatie? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Tildonk, op maat gemaakt

Je woonst in Tildonk bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat opties:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie verschillende types: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Voor een ruimte die je graag helemaal lichtvrij wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Zoek je eerder een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht in de woonkamer te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 kleuren.

rolgordijnen semitransparant

Hoe je rolgordijnen in Tildonk bedienen?

Wie z’n rolgordijnen in Tildonk liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Tildonk niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Niet bij Zicht! Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. Maar dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Tildonk, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of wens je dat wij naar jou komen? We doen het graag voor je.