Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Uitbergen? Overweeg Zicht dan zeker als partner. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook in gedachten hebt, bij Zicht realiseren we het voor je. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Uitbergen hangen. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of installatie? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Uitbergen, compleet op maat

Je woonst in Uitbergen met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van mogelijkheden:

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen in Uitbergen geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. Maar daar stopt het niet. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen living

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie aparte uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Voor een ruimte die je graag volledig lichtvrij wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Bedieningsmogelijkheden

Wil je je rolgordijn in Uitbergen liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Liever geen kap- en breekwerken? Dan staat het je vrij om te kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten horen daar ook bij. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Uitbergen, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? Het is iets dat we graag voor je doen.