Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Vrasene? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. We werken trouwens met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Vrasene hangen. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Vrasene

Je woning in Vrasene bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht hebben we tal van mogelijkheden voor je:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Vrasene geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Dat is geen enkel probleem voor Zicht. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. Maar daar stopt het niet. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen gordijnen

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Vrasene

Bedien je je rolgordijnen in Vrasene liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Liever kap-en breekwerken vermijden? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen vind je in drie aparte uitgaven: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend Wil je een bepaalde ruimte in huis lichtvrij maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? Dan is een semi- of volledig transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 aparte kleuren.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Vrasene, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wil je graag een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? Dat doen we met plezier voor je.