Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Vremde? Overweeg Zicht dan zeker als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Vremde ophangen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Vremde, compleet op maat

Je woonst in Vremde met rolgordijnen op maat bekleden? Bij Zicht hebben we een hele reeks mogelijkheden voor je:

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Vremde niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen living

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Vremde

Bedien je je rolgordijnen in Vremde liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Geen zin in kap-en breekwerk? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen vind je in drie verschillende uitgaven: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend Is er een ruimte die je volledig donker wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Zoek je eerder een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht in de woonkamer te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Voor beide types kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Maatwerk en expertise horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Vremde, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Geen enkel probleem.